RAZOČARENJE ILI...

Bayernu nosio trofeje, a sada igrače 'tjera' u Real?!

23.12.2014 u 12:18

Bionic
Reading

Bivši trener Bayerna, Jupp Heynckes, koji je bavarskom klubu donio mnoge trofeje, a između ostalog i Ligu prvaka, savjetovao je Marcu Reusu da mu je bolje otići u Real nego u Bayern

Njemački reprezentativac i veznjak dortmundske Borussije, koja trenutno u Bundesligi stoji katastrofalno, sasvim sigurno napusit će klub. Ponuda ima, a dojam je da Reusu neće biti lako odabrati pravu sredinu. Za njega su zainteresirani mnogi veliki klubovi, ali upitno je u kojem će najlakše izboriti minutažu.

Osim toga, neki su ga počeli 'savjetovati' a među njima je i bivši trener Bayerna Jupp Heynckes, koji je - iako je Bayernu te godine osigurao i naslov prvaka, naslov u Ligi prvaka i njemačkom kupu - dobio nasljednika u Pepu Guardioli. Tko zna, možda je baš to razlog zašto se Heynckes odlučio na ovakav savjet.

'Savjetovao bih mu da ode u Real Madrid. Bayern ima četiri ili pet klasnih napadača, i pitanje je gdje bi Reus igrao? Ako u njegovom ugovoru uistinu postoji klauzula od 25 milijuna eura odštete, sve velike momčadi u Europi bi se trebale boriti za njega', rekao je Heynckes a prenosi Sky 90.