REAKCIJE POBJEDNIKA

Bayernovi junaci priznali da su imali sreće: Zabili smo prvi gol u pravom trenutku

20.08.2020 u 14:40

Bionic
Reading

Kapetan Bayerna vratar Manuel Neuer istaknuo je da su imali sreće početkom utakmice, ali da je nakon vodećeg gola Gnabryja do izražaja došla njihova kvaliteta

Nogometaši Bayerna kaznili su sve pogreške Lyona i sa 3:0 su slavili u polufinalnom dvoboju Lige prvaka odigranom u srijedu na lisabonskom stadionu Jose Alvalade. Lyon je mogao imati dva pogotka prednosti, u 4. minuti sjajnu je priliku zapucao Memphis Depay, a Ekambi je promašio zicera u 17. minuti. Ubrzo je stigla kazna, Serge Gnabry je pogodio u 18. i 33. minuti, da bi pobjedu Bayerna potvrdio Robert Lewandowski u 88. minuti.

'Imali smo sreće početkom utakmice, a onda je Gnabry zabio prekrasan pogodak, i to u pravom trenutku. Nakon toga do izražaja je došla naša kvaliteta. Puno smo radili da bi stigli do finala i sada želimo otići do kraja', kazao je Manuel Neuer.

  • +16
Bayern - Olympique Lyon (polufinale Lige prvaka 2019/20) Izvor: EPA / Autor: Franck Fife / POOL

'Na startu smo imali dosta sreće. Depay je izbio sam pred našeg golmana, ali je Neuer odlično skratio kut, a nakon toga su još pogodili i stativu. Moj pogodak za 1:0 došao je u pravi trenutak i to nam je podiglo samopouzdanje. A sada idemo osvojiti naslov', rekao je dvostruki strijelac Serge Gnabry.

'Znao sam da to neće biti lagana utakmica, jer je Lyon momčad s karakterom i puno igračke kvalitete. No, niti u jednom trenutku nismo posumnjali u sebe', izjavio je branič Bayerna David Alaba.