NAJVEĆI UGOVOR IKAD

Bayern kraljevski nagradio apsolutnu vjernost majstora

18.12.2015 u 18:12

Bionic
Reading

Nakon što je postalo izvjesno da Pep Guardiola odlazi s Bayernovog kormila idućeg ljeta Bavarci su ekspresno potpisali novi (rekordan) ugovor sa svojim najtraženijim igračem. Ne bilo im teško dodatno su 'vezali' još trojicu igrača iz momčadske osovine

Bayern je danas pokazao svoju moć. Istoga dana potpisali su nove ugovore s četiri prvotimca i osigurali kontinuitet u idućim godinama. Što Unitedu znači 100 ponuđenih milijuna kada Nijemci Thomasa Müllera ne bi prodali niti za 200?

'Iznimno sam zadovoljan što ćemo ih gledati u Bayernu i u idućem razdoblju. Ne postoji ponuda za koju bismo sada pristali prodati igrača kao što je Thomas. On je naša ikona i jedinstveni majstor koji simbolizira sinergiju našeg kluba i Bavarske,' rekao je zadovoljni čelnik Bayerna Rummenige.

Zapostavljen nije bio ni preostali sjajan trojac. Kao i Müller, do 2021. ugovore su potpisali Jerome Boateng i Javi Martinez, dok je Xabi Alonso produljio suradnju i za iduću sezonu. Ipak, prema brojkama Müllerov ugovor očekivano odskače...


Njemački mediji pišu kako će u idućih šest godina sigurno dobiti 90 milijuna eura. U prijevodu - 15 milijuna godišnje što ga čini najplaćenijim igračem u povijesti Bundeslige. Obzirom da je u klubu od svoje 11. godine, da se približava 400. službenom nastupu, da je apsolutno sjajni ofenzivni univerzalac i da mu je tek 26 godina - sasvim zasluženo.