PRAVAC MANCHESTER?

Bayern demantirao dovođenje Borussijinog heroja

26.04.2013 u 13:21

Bionic
Reading

Čini se da je britanski tabloid The Express ovoga puta bio 'pametniji' od uglednog njemačkog tjednika Der Spiegela, koji je ranije ovog tjedna već preselio Roberta Lewandowskog iz Borussije (D) u Bayern

Naime, da ta vijest nije točna potvrdio je sam Bayern, koji je putem svoje službene internetske stranice poslao jasnu poruku:

'Bayern München je uočio mnoge vijesti koje povezuju Roberta Lewndowskog s klubom. Želimo jasno dati do znanja da su to samo špekulacije i da nemaju veze s istinom. Lewandowski nije potpisao s nama predugovor,' stoji na službenoj stranici bavarskog kluba.


Poljakov menadžer Maik Barthel je u četvrtak izjavio da njegov pulen napušta Dortmund na kraju ove sezone, ali nije želio otkriti koja mu je sljedeća destinacija. Britanski The Express uvjeren je da se poljski napadač, strijelac sva četiri pogotka protiv Real Madrida u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (4-1), umjesto Bayerna odlučio za novog engleskog prvaka - Manchester United.

To će biti drugi težak udarac za Borussiju na kraju sezone, s obzirom da je početkom tjedna obznanjeno da 'dijamant' momčadi Mario Götze napušta klub i odlazi u redove mrskog rivala - Bayerna.

Priča o utakmici iz snova ostat će u Dortmundu i daleko dulje od sjajnog Poljaka