CRUYFF O MOURINHU

'Barci ovakav raspored ne smeta, a Realu smeta?'

28.02.2011 u 16:32

Bionic
Reading

Legendarni nizozemski nogometaš, a kasnije i trener te dio Barcelonine povijesti Johan Cruyff 'očešao' se o Realova trenera Josea Mourinha

Bivši nizozemski nogometni reprezentativac Johan Cruyff rekao je da je problem Real Madrida način igre, a ne raspored utakmica.

'I Barcelona igra dvije utakmice tjedno pa ima manje problema nego Real. Najveća razlika među tim momčadima je način igre i zbog toga nogometaše Reala muči raspored', objasnio je Cruyff.

'Barca uvijek dominira na utakmicama i uglavnom ima loptu. S druge strane, igrači Reala više se umore jer uvijek osvajaju loptu daleko od protivničkog gola, pa moraju više trčati', prenijeli su španjolski mediji riječi bivšeg nogometaša i trenera Barcelone.

Trener Real Madrida Jose Mourinho za kiks u prvenstvu protiv Deportiva u subotu okrivio je raspored.

'Real je lako mogao pobijediti Deportivo, on ima nekoliko sjajnih igrača koji stvaraju mnogo prilika. Ali igrači se umore i onda moraju platiti kaznu prekovremenog rada iz prethodne utakmice.'

Real se remijem 0:0 protiv Deportiva udaljio od naslova, jer Barca je slavila 3:0 na Mallorci i sada ima sedam bodova prednosti.