prometno na camp nouu

Barcelona se riješila 14 igrača i zaradila krasan novac: Sve je spremno za dolazak superzvijezdi

02.07.2019 u 10:22

Bionic
Reading

Dnevnik Marca javlja kako je Barcelona zaradila čak 221 milijuna eura na prodaji nogometaša u 2019. godini, a time pronašla i dio novca za dovođenje Antoinea Griezmanna i Neymara ovog ljeta…

Barcelona ulazi u novu eru pod trenerom Ernestom Valverdeom, a da bi na Camp Nouu stigla sva željena pojačanja bilo je potrebno prodati dio nogometaša.

  • +7
La liga, Barcelona - Levante Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ se katalonski klub čak 14 nogometaša u 2019. godini, uključujući Cillessena, Andre Gomesa, Minu, Paulinha, Alcacera i Aleixa Vidala, a ukupna zarada bila je 221 milijun eura, s tim da su neki poslužili kao valuta pri razmjeni, poput nizozemskog golmana Jaspera Cillessena koji je napravio mjesta Valencijinom vrataru Netu, dok su neki otišli već u siječnju ili još ranije, ali novac je sjeo ovih dana.

Dio tog novca Barcelona je već potrošila na Frenkieja de Jonga, ali prave superzvijezde tek bi trebale stići na Camp Nou.

Vjeruje se da Katalonci planiraju vratiti nazad Neymara, a ponudio im se i Antoine Griezmann. Njih dvojicu bit će nemoguće dovesti bez 300 milijuna eura, ali ako operacije uspije, Barcelona bi složila najubojitiji napad u Europi i ponovo bila jedan od glavnih favorita za osvajanje Ligu prvaka na koju čeka još od 2015. godine…