BIO BI TO PRAVI POSAO

Barcelona pred milijunskim transferom; tek sad će krenuti glasine oko budućnosti Ivana Rakitića

22.08.2018 u 09:13

Bionic
Reading

Prema zadnjim informacijama koje dolaze iz Španjolske, Barcelona je pripremila milijunsku ponudu za veznjaka Adriena Rabiota

Svlačionica aktualnog španjolskog prvaka pretprana je istinskim klasama, ali na Camp Nou se vode onom da od viška ne boli glava pa su naumili zadnjih desetak dana još više pojačati konkurenciju u veznom redu tako što bi doveli iz PSG-a Adriena Rabiota.

Francuskom nogometašu ugovor s Parižanima istječe u ljeto 2019., dakle na kraju ove nove sezone i tada bi Park prinčeva mogao napusitit bez odštete, jer nije želio produljiti ugovor sa sadašnjim poslodavcima, ali u Barceloni ne namjeravaju čekati tako dugo, pošto su interes za Rabiota pokazali talijanski velikani Juventus i Milan.

Zato na Camp Nou imaju spremno 50 milijuna eura i vjeruju da PSG mora popustiti i prodati ga kako bi barem nešto zaradio. Za Parižane bi to bio gubitak u sredini terena, ali znaju da nisu u dobroj poziciji za pregovore. Inače, Rabiota su doveli u lipnju 2013. iz Toulousea za 2,5 milijuna eura.

Izvor: Društvene mreže

Barca ima savršenu izbalansiranu momčad, no dolazak Francuza bio bi sjajan zalog za budućnost, jer mu je tek 25 godina, a on se na Camp Nou sigurno neće pomiriti sa sporednim ulogama odnosno da provodi vrijeme na klupi za rezervne igrače.

Zato bi Barcelona mogla prodati pokojeg svojeg veznjaka. U zadnje vrijeme spominjao se ogromni interes PSG-a za Ivana Rakitića, ali sumnjamo da bi se Barcelona odrekla tako zahvalnog igrača s kojim osvaja trofeje. Ili možda bi? U profesionalnom nogometu ništa nije sigurno, a interes Barcelone za Rabiota potegnut će neke druge opcije u kojima će se spominjati i mogući transfer našeg 'Rakete'.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.
  • +4
Ivan Rakitić na odmoru s obitelji Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX