LUKA OSTVARUJE SAN

Barcelona nudi bogatstvo za Luku Modrića

31.10.2010 u 12:11

Bionic
Reading

Prema navodima engleskog tiska, Harry Redknapp će se morati viteški boriti kako bi zadržao Luku Modrića u sastavu. Štoviše, ako je napisano istina, mogao bi već početi tražiti zamjenu u srcu veznog reda

Dail Mail kaže da se Luka našao na vrhu prioriteta Josepa Guardiole za pojačanja u idućoj sezoni. Isti izvor obrazlaže da su Katalonci odustali od dovođenja Arsenalova kapetana Fabregasa te da su za usluge vižljastog Hrvata spremni izdvojiti čak 40 milijuna eura.

Napominje se i da će imati opoziciju u Manchester Unitedu koji već godinama njuška oko Modrića i pokušava ga privući u vlastite redove, ali u toj borbi Barca je favorit jer će Londončani puno radije svoju zvijezdu prodati u inozemni klub nego domaćem konkurentu.

Modrić je na početku sezone potpisao novi šestogodišnji ugovor, ali odštetna ponuda od 40 milijuna eura dovoljno je visoka da probije i tu barijeru. Odvije li se ova priča u pozitivnom pravcu, ispunit će se dječački san Luke Modrića koji je davno istaknuo Barcelonu kao momčad za koju bi mu bila posebna čast nastupati.