priča nije od jučer

Barcelona ima vrhunsku alternativu, ukoliko Norvežanin Haaland umjesto na Nou Camp preseli na madridski Santiago Bernabeu

02.04.2021 u 16:19

Bionic
Reading

Iako se Barcelona, poput mnogih europskih nogometnih velikana, nalazi u financijskim poteškoćama te se kasni s isplatama plaća prema aktualnim ugovorima, špekulacije o senzacionalnim transferima ne prestaju dolaziti. Ovog petka nogometna se publika zabavlja najavom dolaska još jednog Argentinca u redove katalonskog diva

U četvrtak, 1. travnja, 'zakotrljala' se priča kako je u Barcelonu stigao Mino Raiola, jedan od najpoznatijih nogometnih menadžera, a koji zastupa Erlinga Haalanda.

Raiola je u katalonsku prijestolnicu stigao u društvu Haalandova oca Alfa-Ingea te su se zaputili, navodno, u ured novog Barceloninog predsjednika Joana Laporte.

No, kako norveškog napadača, koji je ove sezone u dresu dortmundske Borussije odigrao 31 utakmicu, zabio 33 gola uz osam asistencija, žele i na Realovom Santiago Bernabeuu odnosno Etihadu Manchester Cityja, upitno je hoće li ovaj Raiolin posjet Barceloni biti od ikakve pomoći Kataloncima.

Ali da ne bi čekali rasplet cijele priče, u Barceloni su se već okrenuli jednako zanimljivom igraču, Argentincu, Messijevom suigraču iz reprezentacije, 23-godišnjem Lautaru Martinezu.

Ova priča nije od danas ili jučer, jer Argentinca su na Nou Campu željeli još prošle godine. S time da su čelnici kluba, nakon preuzimanja vlasti, obavezni navijačima ispuniti barem jedno od predizbornih obećanja, odnosno dovesti veliko i zvučno pojačanje.