SELI U ŠPANJOLSKU?

Barcelona će i u novoj sezoni drhtati zbog Heynckesa

27.04.2013 u 11:22

Bionic
Reading

Prema pisanju Bilda, koji se poziva na španjolske medije, trener Bayerna Jupp Heynckes u pregovorima je s Athletic Bilbaom

Kao što je poznato, 67-godišnji je stručnjak prisiljen na kraju ove sezone napustiti klupu Bavaraca budući da su klupski čelnici dogovorili suradnju s bivšim trenerom Barcelone Pepom Guardiolom. No, Heynckes je odavno najavio da nema namjeru ići u mirovinu, a sjajne igre Bayerna ove sezone povećale su mu ugled.

Nagađa se tako da pregovara s Athletic Bilbaom u kojem je već radio u dva navrata - od 1992. do 1994. godine, pa od 2001. do 2003. Navodno Heynckesov prijatelj Enrique Reyes istražuje španjolsko tržište, a spominjao se čak i povratak u Real Madrid s obzirom da je Jose Mourinho na izlaznim vratima. Heynckes takvu priču odbacuje, ali ne skriva da već ima jasan plan za sljedeću sezonu.

'Potpuno sam opušten. Znam što ću raditi nakon 30. lipnja. Znam to već neko vrijeme, ali ne želim vam otkriti. A glasine iz Španjolske su samo medijska nagađanja', kazao je Heynckes u petak na konferenciji za novinare.