PRAVO MJESTO ZA RAZVOJ

Barca pronašla idealan klub za Alena Halilovića!

07.08.2015 u 11:26

Bionic
Reading

Prema pisanju El Munda Deportiva, Celta je prvi favorit za posudbu Alena Halilovića u novoj sezoni, s kojom Barcelona ima odlične odnose i ne bi bio prvi posuđeni igrač u Vigu...

Iz Barcelone su u četvrtak potvrdili da neće prodati Alena Halilovića, već ga tek posuditi na godinu dana u klub u kojem smatraju da bi najbolje mogao napredovati. Prema pisanju El Munda Deportiva, to bi trebala biti Celta iz Viga, stabilni španjolski prvoligaš iz kojeg je i trener Luis Enrique prešao u katalonske redove.

'Celta se pretvorila u B momčad Barcelone, jer u svojim redovima ima četiri bivša igrača kluba: Nolita, Fontasa, Sergi Gomeza i Plantasa. Barca preferira njegov ostanak u Primeri kako bi se bolje prilagodio na nogomet koji se ovdje igra,' piše ugledni španjolski dnevnik koji potvrđuje da su pokušaji Halilovićeve kupovine West Hama i Evertona propali.

'Klub je idealan za Halilovića zbog stila igre, a također bio ovaj posao mogao pojeftiniti dovođenje Nolita kojeg Barcelona želi,' zaključuje El Mundo Deportivo koji od samog početka detaljno prati razvoj 'slučaja Halilović'.