SENZACIJA GODINE

Barca primila gol s centra pa završila – pregažena!

14.08.2015 u 23:56

Bionic
Reading

U prvoj utakmici španjolskog Superkupa nogometaši Barcelone doživjeli su svoj najteži poraz u posljednje dvije godine. Athletic Bilbao slavio je rezultatom 4:0 i na pragu je osvajanja trofeja koji služi kao uvertira u Primeru...

Rakitić i suigrači optimistično su najavljivali pohod na šesterostruku krunu ove sezone, no čini se da će pokleknuti već na drugom izazovu. Nakon dramatične 5:4 pobjede u europskom Superkupu protiv Seville, Barcelona je u Bilbau ovog petka opet primila četiri pogotka, a nije zabila – niti jedan!

Stvari su krenule po zlu za goste u 13. minuti kada je Ter Stegen primio gol s centra. Lukavi Mikel San Jose iskoristio je neopreznost njemačkog golmana i doveo Bilbao u vodstvo.

U drugom dijelu gledatelji su vidjeli show Aritza Aduriza koji je Barceloni utrpao hat-trick, za pobjedu koju će Bilbao slaviti dugo u noć.

Ivan Rakitić počeo je susret s klupe, a u igru je ušao u 60. minuti, no nije uspio učiniti ništa kako bi Katalonci izbjegli katastrofu.

Uzvratna utakmica igra se već u ponedjeljak, što je nedovoljno vremena za oporavak momčadi Luisa Enriquea. No, baskijska momčad ne smije prerano početi slaviti titulu...


Španjolski Superkup, prva utakmica:

Athletic B. - Barcelona 4:0 (San Jose 13, Aduritz 53, 62, 68)


VIDEO All GoalsSpanish Super Cup (First Leg)Athletic Bilbao 4-0 BarcelonaHighlights: http://bit.ly/1J5Ez3B

Posted by OurMatch.net on 14. kolovoz 2015