KAKAV GAF

Bandićeva čestitka novom prvaku; nogometna javnost umire od smijeha

22.05.2017 u 09:36

Bionic
Reading

I gradonačelnik grada Zagreba Milan Badić čestitao je Rijeci, ali je napravio i gaf koji je dobro nasmijao hrvatsku nogometnu javnost

Prvi čovjek hrvatske metropole je i počasni predsjednik Dinama i dugo godina je upumpavao desetke milijuna gradskog novca u maksimirski klub. Poklopilo se da je baš u vrijeme izbora njegov klub izgubio titulu prvaka, odnosno nadmašila ga je Rijeka.

Bandić i njegov stožer očigledno su bili umorni od izbora, poslali su dopis u kojem su čestitali naslov prvaka momčadi s Rujevice, ali su napravili gaf.

Rijeka-Cibalia 4:0, 35.kolo 2016./17. (sažetak)

'Svim nogometašima HNK Rijeka, upravi na čelu s Damirom Miškovićem, stručnom stožeru na čelu s trenerom Matjažem Kekom i svim navijačima Rijeke, u ime grada Zagreba i svoje, kao gradonačelnik grada Zagreba  i kao predsjednik GNK Dinamo upućujem najiskrenije čestitke na uvjerljivoj pobjedi nad Slaven Belupom i velikom, povijesnom uspjehu vašega kluba, koji je  u cijeloj sezoni  suvereno krojio put do osvajanja prvenstva Hrvatske – po  prvi puta u svojoj povijesti.  

Znam da Rijeka slavi i slavi s pravom, jer iza uspjeha veliki je rad, veliki trud, onaj nogometni organizacijski, i sjajno zajedništvo kluba i navijača Rijeke. 

Pred vama je jedna važna europska sezona u kojoj ćete braniti boje Hrvatske, Želim vam puno sreće i uspjeha  i na europskoj sceni.

Sretno!

Gradonačelnik grada Zagreba   Milan Bandić'

  • +18
Rijeka slavi naslov prvaka HNL-a Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Ako slučajno niste primjetili Bandić je čestitao Rijeci, jer su pobijedili Slaven Belupo, ali ta utakmica odigrana je kolo ranije (2:0), a sada je Kekova družina svladala Cibaliju (4:0).