OTKRIO ROSELL

Balotelli htio u Barcu: 'Dobro da ne igra!'

20.02.2013 u 20:41

Bionic
Reading

Predsjednik Barcelone Sandro Rosell kaže da mu je drago što Mario Balotelli nema pravo igrati za Milan u proljetnom dijelu Lige prvaka

Za ekipu Milana protiv Barcelone, a i ubuduće ove sezone u Ligi prvaka, neće moći nastupiti Mario Balotelli, koji je na San Siro došao tijekom siječnja iz Manchester Cityja. Razlog je baš taj što je Balotelli ove sezone već nastupao u ovom natjecanju, u dresu engleske momčadi.

Inače, to je definitivno dobra vijest za Barcelonu jer je Balotelli postigao četiri pogotka u tri odigrane prvenstvene utakmice za Milan. Odnosno, zabio je četiri od posljednjih pet golova Milana.

'Ne znam je li to dobra vijest za nas. Sve ovisi o tome tko će ga zamijeniti i kako će igrati onaj tko ga zamjeni,' rekao je diplomatski predsjednik Barcelone Sandro Rosell koji je talijanskim novinarima dodao:

'Često se kroz njegovu, Balotellijevu karijeru, događalo da je imao želju doći kod nas. No, nikada se taj posao nije ostvario i tko zna koliki bi motiv imao u igri protiv kluba kojeg očigledno voli.'