TEKMA KOJA ĆE SE PAMTITI

Balić: Ovo je možda najveći derbi sa Srbima ikad

26.01.2012 u 17:31

Bionic
Reading

Hrvatski rukometni reprezentativci došli su u Beograd gdje će dan uoči polufinala Eura sa Srbima (petak 20.15), na večernjem treningu isprobati ugođaj beogradske Arene

Put od Novog Sada do Beograda osiguravala je jaka policijska pratnja, a Ivano Balić je prilikom dolaska u hotel In rekao:

'Prošli smo dvije faze i sretni smo što smo došli do Beograda. Mislim da smo igrali dobro u svim utakmicama, osim onog jednog poluvremena sa Španjolskom. Držimo visok nivo, koncentrirani smo, znamo po što smo došli i sada idemo taj cilj i ostvariti', prenosi HRS Balićeve riječi, a dao je i očekivani plan za dvoboj.

'Treba se dobro pripremiti i parirati im u njihovim najjačim segmentima, iskoristiti neke naše prednosti i valjda će biti dobro. Koje prednosti? Vidjet ćete na terenu, ne valja pričati unaprijed. Nekad triba biti pametan pa šutit', vratilo se dobro raspoloženje rukometnom virtuozu.

Igrao je gomilu utakmica u ovoj fazi, ali svjestan je specifičnosti ove koja je pred njim i suigračima.

'Ovo će biti jedna od najvećih... Vjerojatno i najveća utakmica u svim sportovima protiv Srba. Borba za finale, bit će paklena atmosfera, dvadeset tisuća ljudi. Ludo...', već se Balić mislima prebacio u krcatu arenu.

'Spremni smo. Nakon poraza od Španjolske je bilo prilično jasno da idemo na domaću ekipu i već tada smo se počeli pripremati.'

Utakmica za finale (tada će se već znati čeka li pobjednika Španjolska ili Danska) na rasporedu je u 20.15 uz izravan tekstualni prijenos na tportalu.