Li-Ning osvaja Europu

Balić otkrio zašto više ne igra u svojim omiljenim tenisicama!

01.03.2013 u 12:11

Bionic
Reading

Li-Ning Europe i naš proslavljeni rukometaš Ivano Balić ovih su dana, uz ugovor o zastupanju marke Li-Ning u Hrvatskoj, sklopili i ugovor o sportskoj suradnji

Tako Ivano odnedavno za treninge i utakmice koristi isključivo sportsku opremu Li-Ning čiju kvalitetu potvrđuju mnogi vrhunski sportaši koji je koriste - Dwayne Wade, Jelena Isinbaeva, Asafa Powell, Evan Turner, Christian Taylor, Andreas Thorkildsen… Ovim je ugovorom Balić postao četvrta hrvatska sportska zvijezda u Li-Ningu, nakon naših teniskih asova Ivana Ljubičića, Marina Čilića i Ive Karlovića.

'Tko god me upoznao i tko poznaje moju karijeru, zna da stvarno nikad nisam igrao zbog novca. To znači i da sam svoju sportsku opremu, a prije svega obuću birao samo po tome kako će odgovarati meni (i mojim bolnim leđima), vrlo često sâm kupujući tenisice u kojima igram, kao što ih kupuje i bilo koji sportaš-rekreativac. Poznajem Ljubičića, a i lani sam na OI-ju u Londonu vidio jako puno sportaša i reprezentacija u Li-Ningu, malo još pogledao tko sve u NBA igra u Li-Ningu i zaključio da je to apsolutno vrhunska oprema', rekao je Balić koji je velik dio karijere igrao u visokim košarkaškim tenisicama tvrtke Nike te kasnije Converse. Sada je svoje omiljene tenisice zamijenio za nove Li-Ning.

Poznato je kako je prije rukometa Balić do svoje 16. godine u KK Split trenirao košarku na poziciji playmakera te je, po njegovim riječima, to iskustvo iz košarke itekako pomoglo da postane bolji rukometaš.

Juha Luhtanen, direktor prodaje L-Fashion Group Ltd, zadužen za Li-Ning na europskom tržištu, također je vrlo zadovoljan novom Li-Ning zvijezdom:

'Ivano je svjetski prvak i olimpijski pobjednik, a u svijetu rukometa priznat je kao najbolji igrač u povijesti tog sporta. Svojom karizmom savršeno utjelovljuje našu poruku: 'Najbolje od sporta. Najbolje od svijeta' i mi smo oduševljeni što je Ivano poželio surađivati s nama. Li-Ning ima široku paletu proizvoda za dvoranske sportove koja će se i dodatno unapređivati, a vrlo smo zadovoljni što ovakvi vrhunski profesionalci vjeruju našim proizvodima.'