KRESANJE UGOVORA

Balić nakon samo godinu dana napušta Zagreb?

01.05.2009 u 22:04

Bionic
Reading

Ponajbolji rukometaš svijeta Ivano Balić zbog činjenice da mu Zagreb želi prepoloviti ugovor mogao bi nakon tek jedne sezone napustiti redove hrvatskog prvaka

Recesija koja je zahvatila cijeli svijet nije zaobišla niti najuspješniji hrvatski rukometni kolektiv – RK Zagreb. Već danima čelnici Zagreba razgovaraju s igračima oko novih (smanjenih) ugovora. S igračima s kojima se dosad razgovaralo nije bilo nekih većih problema, no uskoro na red dolazi najveća zvijezda kluba, Ivano Balić.

Kako sad stvari stoje, na izlaznim vratima kluba je Mirza Džomba, no senzaciju donose Sportske novosti koje tvrde da će nakon samo godinu dana u Zagrebu klub napustiti Ivano Balić. Klub namjerava prepoloviti Balićev ugovor, na što ponajbolji rukometaš svijeta ne želi pristati.

U ovom trenutku su to sve još nagađanja i svi nestrpljivo čekaju sljedeći tjedan, kad će u Zagreb stići Balićev menadžer. Nakon tih razgovora sve će biti jasno. U svakom slučaju, vijest o mogućem Ivanovom odlasku iz Zagreba zvuči šokantno, jer je njegov dolazak pripreman poput vojne akcije.