POTVRĐENO IZ KLUBA

Balić i Gobac se dogovorili oko starih dugova

09.01.2014 u 18:55

Bionic
Reading

Rukometni klub Croatia osiguranje Zagreb i Ivano Balić postigli su dogovor oko isplate dugovanja prema igraču, potvrđeno je iz kluba

'Zadovoljstvo mi je obavijestiti Vas da su rukometni klub Croatia osiguranje Zagreb i rukometaš Ivano Balić dogovorili način otplate preostalih dugovanja koje je hrvatski rukometni prvak imao prema menadžerskoj agenciji koja je zastupala proslavljenog rukometaša,' stoji u priopćenju  direktora Ante Ančića.

Direktor rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb Ante Ančić i član Upravnog odbora kluba Zoran Gobac našli su se s Ivanom Balićem u Splitu.

'Dogovorili smo način otplate dugovanja koje klub ima prema njegovoj menadžerskoj agenciji. S Ivanom smo, kao i uvijek uostalom, obavili kvalitetan razgovor i tako pokazali da je naš odnos oduvijek bio i više nego korektan. Uostalom, kada su se nedavno u medijima pojavile špekulacije kako je naš odnos narušen, sam Balić je to demantirao. Drago nam je da smo sada sve dogovorili i da će sve obveze koje imamo prema Ivanu Baliću biti u potpunosti podmirene,' poručio je Ančić.

Podsjetimo, Ivano je igrao za Zagreb od 2008. do 2012. godine i bio jedan od najboljih igrača, no klub u tom razdoblju nije uspio napraviti europski iskorak pa ga je na kraju morao prodati. Zarađivao je 300 tisuća eura godišnje.