SRETNA 'MODRA' SVLAČIONICA

Badelj: Ovo je bilo pravo europsko izdanje

02.10.2009 u 08:33

Bionic
Reading

Napokon je i 'modra' svlačionica poslije europske utakmice odisala zadovoljstvom i srećom. Dinamo je uspješno apsolvirao gostovanje u Temišvaru, a igrači hrvatskog prvaka bili su zadovoljni svojom predstavom

Milan Badelj je bio jedan od najboljih Dinamovih igrača na travnjaku. Mladi veznjak postigao je prvi pogodak i tako načeo Rumunje.

'Plan je bio isti kao i protiv Anderlechta. Srećom smo mi ovaj put zabili prvi. Ponosan sam na našu igru. Ovo je bilo pravo europsko izdanje', rekao je pred novinarima Badelj te dodao:

'Ovakve utakmice smo znali i gubiti, ali Fićo (Lončarić, op.a.) nas je spasio komplikacija. Još je prerano govoriti o Ajaxu, pustite nas da uživamo.'

Neprelazan u obrani bio je još jedan izdanak Dinamove omladinske škole, Dejan Lovren.

'Kad smo svi 100 posto unutra, možemo igrati u Europi. Nismo imali slabu točku', kazao je Lovren.

Vratar Filip Lončarić je dobro iskoristio pruženu priliku.

'Ne treba nikoga isticati, svi smo bili na visini zadatka. Moj posao je da nešto obranim, to nije ništa novo. Bio je to odličan europski debi i, ne brinite, bit će još i boljih utakmica', rekao je Lončarić.

'Sretni smo i zadovoljni. Prebrisali smo poraz od Belgijanaca te dokazali da se i na nas mora računati. Zašto se u Europi ne bismo zadržali do proljeća?', poručio je Vrdoljak.