ČEKA SE FIFA

Badelj će ipak vidjeti Brazil, Močinić se vraća kući

11.06.2014 u 00:05

Bionic
Reading

Dok jednom ne smrkne, drugo ne svane. Nažalost, čini se da je takav rasplet moguć u slučaju dolaska Milana Badelja na svjetsko prvenstvo u Brazilu. Naime, na posljednjem je treningu stradao Ivan Močinić, pa bi izbornik Kovač mogao pozvati ranije 'prekriženog Milana Badelja

Zbog obnovljene ozljede skočnog zgloba, Ivan Močinić neće ostati u sastavu hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, a umjesto njega izbornik Niko Kovač namjerava pozvati Milana Badelja.

Medicinska služba Hrvatskog nogometnog saveza uputila je kompletnu dokumentaciju oko ozljede Ivana Močinića Fifi, a u slučaju pozitivnog odgovora međunarodne nogometne organizacije, u Brazil će stići Milan Badelj.

Izbornik Niko Kovač objasnio je kako nema smisla čekati Močinićev oporavak:

'Razgovarao sam s Ivanom Močinićem jer on je, nažalost, obnovio svoju ozljedu. Radi se o istom skočnom zglobu, potrebno je oko 2-3 tjedna oporavka i mi jasno moramo gledati interes reprezentacije, ali i momka i njegovog kluba i zato ga moramo poslati doma. Što se Milana Badelja tiče, mi smo poslali Fifi dokumentaciju za ovu ozljedu i ako to Fifa odobri, Badelj će nam se pridružiti'.

U slučaju pozitivnog raspleta ovog slučaja od strane Fifine Medicinske komisije, Badelj će se pridružiti suigračima 13. lipnja.