MORA PRODATI MARIJA

Atletico već otpisao Mandžu zbog ovog supertalenta!?

09.06.2015 u 20:42

Bionic
Reading

Prema pisanju španjolskog Asa, dolazak mladog Luciana Vietta glavna je želja Diega Simeonea, a da bi ju ostvario, mora zaraditi novac prodajom Marija Mandžukića...

Hrvatski napadač nije za Atletico zabio pogodak još od veljače, a iako mu u medijima uvijek daje podršku, čini se da je Diego Simeone ipak krenuo dalje i bez Mandže namjerava složiti momčad za sljedeću sezonu.

Prema pisanju španjolskog Asa, Luciano Vietto prva je i najveća želja argentinskog stručnjaka koji silno želi zajedno s Griezmannom u napadu imati i svog mladog 21-godišnjeg sunarodnjaka.

Vietto je došao u Primeru prošle godine iz argentinskog Racinga i od tada oduševljava u dresu Villarreala. Za njega su pokazali interes mnogi veliki klubovi uključujući Real i Barcelonu, no ovog ljeta se zasad uz Luciana spominje samo Atletico.

Da bi skupio novac za dovođenje Vietta, Atletico će morati prodati Marija Mandžukića. Klub želi zaraditi na našem reprezentativcu više od 20 milijuna eura, ali zasad nema tako izdašnih ponuda. U igri su Juventus, Milan i Wolfsburg koji žele iskoristiti golgetersku krizu i dobiti kvalitetnog igrača po nižoj cijeni. Madridski klub možda će na kraju morati popustiti i prodati ga ispod cijene, jer mu očajnički treba novac, s obzirom da Argentinca sigurno neće dobiti ispod 25 milijuna eura...