očito je talentirana

Ashleigh Barty šokirala je svijet prekidom teniske karijere, ali sada se zna i razlog? Primila se palice i pobjeđuje u ovom sportu

03.04.2022 u 12:53

Bionic
Reading

Samo desetak dana nakon što je službeno objavila odlazak u tenisku mirovinu, Australka Ashleigh Barty je ostvarila uspjeh u drugom sportu, golfu.

Iz tenisa se Barty povukla kao vodeća na WTA ljestvici, a na samom tronu ju je zamijenila Poljakinja Iga Swiatek i to tijekom turnira u Miamiju gdje je Poljakinja podigla pehar pobjednice u subotu.

U ženskom dijelu golf turnira u Brookwater klubu, u predgrađu Brisbanea, 25-godišnja Barty je dominirala i na kraju pobijedila, čime je ponovila uspjeh od prije dvije godine kada je također slavila u ovom okruženju.

Je li ovaj uspjeh još jedna epizoda koja najavljuje čime će se ova itekako uspješna tenisačica baviti u nastavku karijere tek treba vidjeti, no još ranije su mnogi apostrofirali kako Barty osim za tenis i kriket ima veliki talent upravo za golfersku palicu.

'Ashleigh ima uistinu strašan zamah', rekao je prije dvije godine legendarni golfer Tiger Woods koji je odigrao ekshibicijski meč protiv Barty, tenisačice koja je iza sebe ostavila tri pojedinačne Grand Slam titule (Roland Garros 2019., Wimbledon 2021. i Australian Open 2022.), kao i jednu u konkurenciji parova (US Open 2018. godine).