IMAJU LI SNAGE?

Arsenal stao između Vučinića i Uniteda

28.07.2011 u 14:46

Bionic
Reading

Mirko Vučinić će ovoga ljeta vjerojatno napustiti Romu i preseliti se u Englesku, a Arsenal ulazi u borbu s Manchester Unitedom za usluge tog sjajnog Crnogorca

Vučinićev menadžer otvoreno je rekao da je bio na pregovorima s Alexom Fergusonom, a kada je tako, škotski lisac gotovo u pravilu dovede pojačanje u svoj United.

Ipak, engleski mediji navode kako je u bitku ušao i Arsene Wenger. Arsenalova trofejna soba puna je prašine i Wenger bi zaista morao dovesti pojačanje od formata. Najveće zvijezde (Fabregas, Nasri) traže izlaz iz kluba, a najpoznatiji razvojni stručnjak svijeta već je zahrđao po pitanju pregovora i dovođenja renomiranih igrača.

Pregovarači Rome mogu samo sjesti i uživati u novonastaloj situaciji (zainteresiran je i Tottenham), jer cijena za igrača u takvoj situaciji može samo rasti. Prilično je izvjesno da Vučinić neće otići za manje od 20 milijuna funti, no ako se engleski 'teškaši' zainate Rimljani bi mogli profitirati i puno više.

Vučinić (27) je sa 17 godina otišao u Italiju (Lecce), gdje je proveo zadnjih 11 sezona, od čega posljednjih pet u Romi. Zanimljivo, u klubovima je zabio točno 100 službenih golova, u novi lov vjerojatno će krenuti iz najbolje lige svijeta.

Fergusonu i Wengeru trud bi se mogao višestruko vratiti