NETIPIČNO ZA KLUB

Arsenal kreće na sve ili ništa: 47 milijuna eura za Suareza!

10.07.2013 u 15:17

Bionic
Reading

Prema pisanju portala Goal.com, Arsenal se ozbiljno uključio u utrku za urugvajskim napadačem Liverpoola te nudi i više od Real Madrida

Klub poznat po štednji novaca i orijentaciji na mlade jeftine igrače iz klubova poput Beverena, čini se da je odlučio ozbiljno trošiti ovo ljeto. Prema pisanju portala Goal.com, Arsene Wenger spreman je dati čak 47 milijuna eura za Luisa Suareza.

Navodno su 'topnici' ponudili ranije 40 milijuna eura za najboljeg nogometaša Liverpoola, što je klub s Anfielda odbio. Sada je stigla u Liverpool pojačana ponuda, koja iznosi pola milijuna eura više od onog što nudi Real Madrid.

Podsjetimo, Arsenal također vodi pregovore s Realovim Gonzalom Higuainom koji su trenutno zapeli, a Suarez bi svakako bio puno bolje pojačanje za Wengerovu momčad, no pitanje je hoće li Redsi biti spremni prodati svog glavnog igrača izravnom rivalu u ligi.

Što se Suareza tiče, on je ranije izrazio želju za odlaskom iz kluba te priznao da bi volio igrati u Real Madridu, no ovih dana je također rekao kako mu laska interes Arsenala i čini se da nije isključio ni prelazak u londonski klub.