to mnogo znači

Apel Dinamovog kapetana Arijana Ademija; evo što je sve u svojoj objavi napisao nezamjenjivi veznjak 'Modrih'

14.09.2021 u 13:30

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u četvrtak (18.45) na Maksimiru igraju prvu utakmicu grupne faze Europske lige protiv West Hama, a kapetan 'Modrih' Arijan Ademi pozvao je navijače da ih dođu podržati

Na tribine će moći samo navijači koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, a huka neće biti s Istoka koji je neupotrebljiv nakon potresa, dok je Jug rezerviran za gostujuće simpatizere.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Uz pun stadion, uz naše navijače, uz njihovu veliku podršku, možemo ponoviti Tottenham. Jasno je da sam optimist, kakav bih to bio sportaš kad ne bih bio optimist. Vjerovali smo tada da možemo proći preko Spursa, ta vjera nam je i donijela onaj rezultat', napisao je kapetan Arijan Ademi i dodao:

'Apeliram na naše navijače da nam protiv West Hama pruže onakvu podršku kakvu oni znaju pružiti. Nama na terenu to mnogo znači, navijačka podrška je veliki vjetar u leđa, što su naši navijači glasniji, raste naš postotak kad se radi o uspjehu. Nadam se da će napuniti Maksimir.'

Inače, na Maksimiru se očekuje i više od tisuću navijača West Hama pa bi nakon dugo vremena mogli vidjeti i verbalni 'rat' na tribinama koji je toliko nedostajao nogometašima za vrijeme pandemije koronavirusa.

  • +7
Dinamo - Šibenik, 8. kolo HT Prve lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL