Zvijer iz Vinjana

Ante Rebić zabio dva gola u minuti i zaludio Talijane koji sipaju hvalospjeve na njegov račun; nakon susreta se oglasio i glavni junak

08.02.2021 u 06:49

Bionic
Reading

Ante Rebić je s dva gola sudjelovao u pobjedi nad Crotoneom koja je Milan vratila na vrh Serie A

Milan je s 4:0 pobijedio Crotone, a po dva gola su zabili Zlatan Ibrahimović i Ante Rebić. Posebno je oduševio hrvatski reprezentativac koji je svoja dva gola zabio u razmaku od samo 69 sekundi i tako došao do svojeg četvrtog gola u Serie A ove sezone. Hrvatovu sjajnu igru zapazila je i La Gazzetta dello Sport koja se nakon utakmice poklonila srebrnom 'Vatrenom'.

  • +4
MIlan - Crotone Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

'Milan je pronašao Rebića - Hrvat je napokon pronašao svoju formu', piše Gazzetta pa nastavlja:

'Počinjemo razmišljati o Anti. Da biste ponovno otkrili drage, stare navike aduta Milana, Ante Rebić se, ispostavilo se, zadnji dio sezone prometnuo u glavnog protagonista i to morate priznati. Možda i nije u najboljoj formi, ali broje govore pozitivno o njemu: tri gola u zadnje dvije utakmice u ligi, četiri u zadnjih pet u kojima je izašao na teren. To su borjke na koje su svi navili u 2020. godine bez milosti, kada je od siječnja do srpnja bio među glavnim bombarderima Milana. Ante napokon pokazuje da zna i može', poručuje slavna Gazzetta.

Nakon utakmice se oglasio i sami glavni junak Ante Rebić.

'Još nekoliko utakmica i bit ću na 100 posto. Zlatan Ibrahimović? Ma on je među najboljima u povijesti', rekao je Rebić pa dodao:

'Imao sam peh u prvih nekoliko mjeseci kada sam stigao ovdje. Odmah sam se ozlijedio, a kad sam se vratio sam dobio koronu. Sada se vraćam u top formu i u budućnosti ću biti još bolji. Osjećam se odlično. Prv smo na tablici. Pokazali smo da smo jaka ekipa. Moramo nastaviti raditi i igrati ovako', zaključio je Rebić.