odlazi na jug

Ante Rebić sve je bliže odlasku iz Milana; klub čini sve kako bi ga se riješio što prije...

04.06.2022 u 13:41

Bionic
Reading

Sad je jasno da Ante Rebić (28) ovog ljeta napušta San Siro, samo je pitanje gdje će nastaviti karijeru. 'Rossoneri' na njega više ne računaju i sad ga na sve načine pokušavaju 'utopiti' u nekoj razmjeni ili prodati

Iza Ante Rebića (28) je sezona za zaborav, ozljede su ga izbacile iz prvih 11 Milana, a sad je sasvim jasno da se aktualni prvak želi pod svaku cijenu riješiti našeg napadača.

To je i razumljivo jer je Rebić u prošloj sezoni odigrao tek 29 utakmica i zabio samo tri gola uz dvije asistencije.

Jedna od mogućnosti bilo je odlazak u Njemačku, u redove Wolfsburga kojeg je preuzeo bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. Baš je pod njegovim vodstvom Rebić, tada u Eintrachtu iz Frankfurta, igrao najbolji nogomet. No, problem je što Milan želi prodati Rebića, za njega traže između 25 i 30 milijuna eura odštete, a u Wolfsburgu bi ga prvo uzeli godinu dana na posudbu, pa ako se pokaže...

Zato su 'rossoneri' krenuli nuditi Antu Rebića i ostalim klubovima, a posljednji je pokušaj da ga u velikom transferu 'utope' u sklopu razmjene nekoliko igrača.

Naime, talijanski mediji tvrde da je Milan zainteresiran za desno krilo Rome Nicolu Zaniola (22) te je 'vučici' u sklopu tog posla ponudio zamjenu - našeg Antu Rebića i 30 milijuna eura gotovine!

Jose Mourinho i čelnici Rome baš i nisu oduševljeni tom prvom ponudom, ponadali su se da će za Zaniola stići puno konkretnija i izdašnija ponuda. Problem je u tome što je Zaniolo veliki talent, ali je sklon ozljedama, već je operirao oba koljena (ligamenti) i tek se ove sezone u potpunosti vratio nogometu.

sve osim nogometa

Učitavanje...