bundesliga

Ante Rebić prekrižen u Eintrachtu? Ove nedjelje nije bio ni na klupi

25.08.2019 u 18:37

Bionic
Reading

Eintracht iz Frankfurta je bez hrvatskog napadača Ante Rebića u nedjelju izgubio na gostovanju kod Leipziga sa 1:2. Za Leipzig strijelci su bili Timo Werner (10) i Yussuf Poulsen (80), a utješni pogodak za goste zabio je Gonçalo Paciência (89).

Prije tri dana trener Eintrachta kritizirao je Rebića zbog nezalaganja na utakmici kvalifikacija za Europsku ligu protiv Strasbourga u kojoj su poraženi sa 0:1. A u nedjelju u 2. kolu Bundeslige izostavio ga je iz momčadi, za Rebića nije bilo mjesta ni na klupi za pričuve.

Naravno, sve to mogli bi shvatiti i kao pedagošku mjeru, ali možemo protumačiti i kao jasnu poruku trenera našem 25-godišnjem reprezentativcu. Jer čini se da Rebić u glavi ima još uvijek neku od priča o transferu u neki od većih europskih klubova.

Rebića se povezivalo s Manchester Unitedom, Arsenalom, Bayernom, Milanom i Interom, no još uvijek je u redovima Eintrachta.

'Kad netko igra za Eintracht, želim da gine na terenu. To od njega danas nisam vidio,' uvjeren je Addi Hütter koji je također dodao:

'Morat ćemo sjesti i razgovarati bez okolišanja. Ako on želi ovdje ostati, ja želim da to pokaže. Inače ćemo morati pronaći drugo rješenje.'