turci objavili

Ante Rebić izbačen iz momčadi Bešiktaša! Čekaju se detalji 'nemira' koje je izazvao

11.03.2024 u 15:11

Bionic
Reading

Turski mediji objavili su bombastičnu vijest o hrvatskom napadaču.Anti Rebić. Ako je informacija točna on više nije član momčadi Bešiktaša tj. na jnega trener Fernando Santos ne računa

Kako se doznaje Ante Rebić - koji već dugo nije u kombinacijama za udarnu momčad - navoddno je kako piše turksi Fotomac 'izazvao nemir u momčadi i zbog toga je stručni stožer donio odluku da neće biti u sastavu za utakmicu'. O čemu je točno riječ nije poznato. No, od prije je poznato kako nije zadovoljan tretmanom u klubu...

Je li to samo nastavak priče koja je nedavno kulminirala doznat će se uskoro. Od prije je poznato kako je 30-godišnji Ante Rebić u Bešiktaš stigao prošlog ljeta u transferu 'teškom' dva milijuna eura iz AC Milana kao veliko i skupo pojačanje. Prije toga je bio poznat kao igrač kojeg je s popisa Vatrenih izbacio izbornik Zlatko Dalić i to zbog 'neprimjerenih riječi' na društvenim mrežama.

No, obzirom da Rebić ima ugovor do ljeta 2025. godine, a zainteresniranih klubova za otkup njegovog ugovora (te plaće) nije bilo, prema pravilima Uefe usprkos tome što ne igra trebao bi dobiti cijeli iznos. Bio je vrlo blizu povratka u Italiju, ali to je propalo.

'Uprava kluba će u sljedećih tjedan dana organizirati sastanak s Rebićevim menadžerom i uputiti ga da pronađe klub', pišu turski mediji.

Podsjetimo, neki turski mediji još ranije su neizravno tvrdili kako Ante Rebić ima određenih psiholoških problema i da je to najveći razlog zašto posljednjih tjedana uopće nije igrao. Njegovo nezadovoljstvo je očito stiglo do maksimuma i sad se čeka kako će se ova situaicja rasplesti.

Dan prije utakmice Rebiće je doznao vijest kako na njega trener Fernando Santos ne računa iako nije ozlijeđen. Očito je nakon te informacije došlo do nekih problema na relaciji trener-igrač. Čekaju se novi detalji.