sve je dogovoreno

Ante Rebić ima novi klub, karijeru nastavlja u redovima turskog velikana

29.07.2023 u 08:16

Bionic
Reading

Dugo se 'kuhao' ovaj transfer, a sad je jasno da Ante Rebić (29) definitivno napušta Milan te karijeru nastavlja u redovima turskog velikana Bešiktaša

Talijanski mediji javljaju kako su Milan i Bešiktaš napokon dogovorili transfer u kojem nekadašnji napadač hrvatske reprezentacije Ante Rebić (29) napušta San Siro te karijeru nastavlja u Turskoj.

Milan je čini sve kako bi se riješio Rebića koji je postao višak u momčadi 'rossonera', a dodatni je uteg bila njegova plaća koja je iznosila oko 3.5 milijuna eura na godinu. Čelnici Milana odlučili su Rebića prodati ispod cijene, samo da ga se riješe kako bi 'otvorili' prostor u proračunu jer je imao ugovor do kraja lipnja 2025. godine.

Neki izvori tako tvrde da će Bešiktaš Milanu platiti 'samo' dva milijuna eura odštete za Rebića koji bi se u nedjelju trebao ukazati u Istanbulu te s turskim velikanom potpisati ugovor do ljeta 2025. godine.

Rebić je na San Siro stigao u ljeto 2019. godine te je za Milan odigrao 123 utakmice u svim natjecanjima, zabio je 29 golova uz još 17 asistencija, a sad će karijeru nastaviti u Bešiktašu koji se ove sezone bori za plasman u jednu od skupina Konferencijske lige.