KAKAV JE TO BIO ODNOS?

Andrijaševićeva ispovijest koja će uzdrmati Tudora!

03.07.2014 u 09:41

Bionic
Reading

Izgledalo je da će prelazak Franka Andrijaševića iz Hajduka u Dinamo proći dosta mirno, bez riječi gorčine, ali smo se prevarili. Ovaj je transfer opet u središtu pozornosti

Franko Andrijašević je 20. lipnja prošao liječnički pregled te je stavio potpis na petogodišnji ugovor s 'modrima'. Bilo je to u vrijeme dok je hrvatska reprezentacija još bila 'živa' na Svjetskom prvenstvu pa se o tom transferu između najljućih rivala nije toliko pričalo.

No naši su se oprostili od Brazila pa se medijska pozornost vratila u vlastito dvorište – MAXtv Prvu ligu - a Andrijaševićev transfer, iako se dogodio prije skoro dva tjedna, postao je aktualan.

'Vjerojatno misli da je to pravi put, ali glupo je da ja o tome pričam ili ne. Imao sam u prošlosti nekoliko takvih situacija i mislim da je igraču Hajduka mjesto u Hajduku. Mislim da nije u redu da igra bilo gdje u HNL-u, pogotovo ne u Dinamu', bocnuo je bivšeg suigrača kapetan Hajduka Mario Maloča u intervjuu za hajduk.hr.

Na Andrijaševićev odgovor nije se dugo čekalo - objasnio je preko Jutarnjeg lista da su Maloča i on telefonski riješili nesuglasice i da je Hajduk prihvatio Dinamovu ponudu bez njegova znanja, a zatim se osvrnuo na loš odnos s Tudorom.

'Kod Tudora razgovora nije bilo. Iako sam u tri utakmice dao četiri gola, dolaskom Bukve i Illuridzea, Anđelković i ja smo završili na klupi. Zašto? Nemam pojma. Nikada me nije zvao, pustio mi snimku i rekao 'gledaj Franko, ovdje griješiš'. Ako si trener, onda je to način. Ovako, dođe utakmica, izgubimo, a on upire prstom u mene kao da sam jedini krivac. Zašto je Tudor imao neprofesionalan stav prema meni, samo on zna.'

Cijeli članak pročitajte OVDJE