ŠTO ĆE S NJIME BITI?

Andrej Kramarić sve zabrinuo; to nikako nije izgledalo dobro, a sve će se znati danas

22.03.2019 u 08:01

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom je krenula u novi kvalifikacijski ciklus, a pred 20-ak tisuća svojih navijača svladala je Azerbajdžan 2:1 (1:1)

S puno više muke i truda nego se očekivalo, Hrvatska je svladala Azerbajdžan u prvom kolu kvalifikacija za odlazak na Euro 2020. godine. Dalićevi su igrači svladali momčad koju vodi Nikola Jurčević 2:1, no gosti su bili ti koji su poveli.

Ipak, još u prvom dijelu, preko Barišića, Hrvatska je stigla do izjednačenja.

A jedan od junaka pobjede Hrvatske bio je u posljednje vrijeme raspucani Andrej Kramarić, koji iz kola u kolo oduševljava u njemačkom Hoffenheimu.

Ovog puta lopta je stigla do Kramarića na lijevoj strani suparničkog kaznenog prostora, pa se se lažnjakom oslobodio Mamedova i potom preciznim udarcem pogodio suprotni kut za olakšanje kako igrača na terenu tako i navijača na tribinama.

  • +19
Hrvatska - Azerbajdžan, kvalifikacije za Euro 2020. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Međutim, kada smo ga ugledali u mix-zoni nakon utakmice, nije nam bilo svejedno. Na oba koljena imao je ledene obloge, koji jasno sugeriraju da ipak nešto nije u redu. Pokušao nas je Kramarić razuvjeriti.

'Ma, osjećam koljena već neko vrijeme. I nije ništa strašno', bio je prvi Kramarićev komentar. No ovako, s oblozima, ipak nije djelovao toliko uvjerljivo, pa smo još jednom pitali.

  • +10
Hrvatski navijači protiv Azerbajdžana Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Znači li to da za nedjelju nije upitan?

'Pa, ja se nadam da će sve biti OK. No još sam vruć, pričekajmo bolje petak, kada se sve ohladi... Ako treba, i injekcije će pomoći', rekao je na kraju Kramarić.

Istina, imao je osmijeh na licu, no ovako, s tim povezima oko koljena, nije djelovalo da je baš tako bezazleno.

Ipak, kada se sjetimo s kakvim je bolovima u peti igrao prošle sezone i zabijao za Hoffenheim, čak smo i skloniji mišljenju da je možda i bolje da ga nešto boli jer očito tako lakše zabija.