Liga nacija

Andrej Kramarić progovorio nakon dva teška poraza Hrvatske i poslao znakovitu poruku izborniku Zlatku Daliću: 'Izgubili bismo i s Modrićem'

10.09.2020 u 09:17

Bionic
Reading

Andrej Kramarić se osvrnuo na teške poraze Hrvatske u Ligi nacija

Hrvatska je s dva poraza otvorila drugu sezonu Lige nacija. Nakon poražavajuće igre i katastrofe u Portugalu gdje su 'Vatreni' poraženi s 4:1, uslijedio je i novi visoki poraz u Francuskoj. Ovoga puta je Hrvatska izgledala puno bolje, ali Francuzi su slavili s 4:2. Loše izdanje komentirao je i Andrej Kramarić.

'Bila su to dva različita nastupa. U prvom je najveći problem što nismo bili najbolje pripremljeni i nismo sredili glave da budemo spremni za utakmicu. Protiv Francuske smo odigrali jako dobro prvo poluvrijeme, a onda doživjeli šok jer su iskoristili jedine dvije prilike koje su imali. Malo im je i sudac pomogao uništiti tu utakmicu. Ne znam zašto se radi tolika drama oko toga što smo izgubili od Portugala i Francuske. Budimo realni, izgubili bismo i s Modrićem', rekao je Kramarić za Sportske novosti pa dodao:

'Hrvatska nije na razini Francuske i nikada nije ni bila. Pišu se gluposti da nismo htjeli, da se nismo borili, da smo igrali preko one stvari. Nisam to u životu vidio. To ne postoji u sportu. Analize zašto smo olako primali golove treba ostaviti izborniku. Ponovit ću samo da smo se pošteno borili', rekao je 29-godišnji hrvatski napadač.

Kramarić je zadnji gol za Hrvatsku zabio protiv Azerbajdžana u ožujku 2019. godine, a nakon toga je zbog ozlijede odigrao samo još pet utakmica. Protiv Portugala je igrao 74 minute, a protiv Francuza cijelu utakmicu. Što je još Kramarić rekao u razgovoru za Sportske novosti pogledajte OVDJE.