bio je potpuno iskren

Andrej Kramarić otkrio svog favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva: Obožavam Lea Messija, ali...

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 05.11.2022 15:10
  • Objavljeno 05.11.2022 u 15:02
Bionic
Reading

Napadač hrvatske reprezentacije i Hoffenheima Andrej Kramarić je u razgovoru za njemačke medije najavio nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Katru

'Vatreni' će na SP-u u Katru braniti srebro iz 2018. godine, a jedan od važnih aduta na tom putu će ponovno biti i Andrej Kramarić.

'Bili bismo sretni da u Katru uspijemo ponovimo odlučnost i obiteljsku atmosferu oko momčadi koja je vladala u Rusiji 2018. godine. Ne osjećamo pritisak, to bi mogla biti prednost', rekao je Kramarić i dodao:

'Uspjeli smo izboriti Final Four Lige nacija. Ako uspijemo postići tu razinu učinka u Kataru, možemo dostići lijepe stvari kao što smo to učinili 2018. godine.'

Kao ključnog igrača hrvatske reprezentacije Kramarić je, logično, naveo kapetana Luku Modrića.

'Modrić je u karijeri osvojio sve, ali i s 37 godina želi još trofeja', kaže popularni Krama koji ima svog favorita za osvajanje SP-a u Katru.

'Kao navijač volio bih da Argentina i Leo Messi pobijede jer sam veliki obožavatelj Messija. Ali zapravo mislim da će Brazil to učiniti', otkrio je napadač hrvatske reprezentacije i Hoffenheima te nastavio:

'Brazil je proteklih mjesec dana igrao na vrlo visokoj razini, ali pobijediti europske reprezentacije neće biti lako jer u Europi imate momčadi nevjerojatne kvalitete kao što su Francuska, Njemačka, Portugal, Španjolska, Engleska i Hrvatska.'

Svjetsko prvenstvo u Katru počinje 20. studenoga, a završava 18. prosinca. Hrvatska je u skupini s Marokom, Kanadom i Belgijom. Prvu utakmicu 'vatreni' igraju protiv Maroka 23. studenoga (11 sati), drugu protiv Kanade 27. studenoga (17 sati) te treću protiv Belgije 1. prosinca (16 sati).

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal