NEPOZNATA SUDBINA

Anderson na čekanju do ponedjeljka

07.02.2010 u 22:23

Bionic
Reading

Tijekom ponedjeljka čelnici Hajduka trebali bi uvjeriti Brazilca Andersona da ostane još tri dana na probi u Splitu, da ne otputuje u Tursku gdje ga navodno čeka vrlo povoljna ponuda

U nedjelju popodne čelnik Hajduka Ivica Šurjak sastao se u splitskom hotelu Park s Brazilcem Andersonom i njegovim menadžerom Tomislavom Nakićem, kako bi ih privolio da još nekoliko dana ostanu u Splitu. Kada je Anderson dolazio, pristao je na trodnevne treninge s Hajdukom, no treneru Edoardu Reji to je bilo malo da bi se uvjerio u Andersonove kvalitete.

Nekoliko treninga i jedno poluvrijeme međusobnog ogleda prve i druge momčadi nisu bili dovoljni da bi se Reja uvjerio u realizatorske sposobnosti korpulentnog Brazilca, pa je naložio Šurjaku da pokuša ishoditi Andersonov ostanak u Splitu za još nekoliko dana.

Hajduk će u ponedjeljak popodne krenuti na Brač, gdje će se spremati do srijede, kada bi trebao odigrati utakmicu s jednim od lokalnih niželigaša. U tom roku Reja je obećao dati svoju konačnu ocjenu, no pitanje je hoće li Brazilac pristati na nove uvijete. Obećao je svoj odgovor dati do odlaska momčadi na Brač.