wta stanford

Ana Konjuh ipak nije mogla protiv wimbledonske pobjednice

04.08.2017 u 22:26

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska tenisačica Ana Konjuh nije se uspjela plasirati u polufinale WTA turnira u Stanfordu, nju je u četvrtfinalu s uvjerljivih 6:1, 6:3 svladala wimbledonska pobjednica Španjolka Garbine Muguruza za samo sat i dvije minute

Konjuh je vrlo loše krenula u susret, izgubila je prva četiri gema, već u prvom je ostala bez svog servisa i to bez osvojenog poena uz niz pogrešaka. Mlada Dubrovčanka imala je 'break-loptu' za 1:1, no tada je Muguruza pogodila servis-winner i spriječila Konjuh u povratku.

Prvi set je završio kao što je i počeo - pogreškom Konjuh koja je poslala bekhend u aut i tako je za samo 24 minute prva dionica završila rezultatom 6:1 u korist prve nositeljice u Stanfordu.

Na samom početku drugog seta Konjuh je imala veliku šansu, stigla je do 'break-lopte', no kada je trebala dovršiti posao poslala je bekhend passing u mrežu.

Muguruza nije dopustila našoj igračici novu priliku, dok je ona dočekala svoju u šestom gemu kada je oduzela servis Konjuh koja ponovno nije osvojila niti jedan poen na svom početnom udarcu.