brza reakcija

Američki mediji doznaju kakvu je dramu u Los Angelesu proživljavao Hrvat Zubac; naletio je na dva pljačkaša u svojoj luksuznoj vili!

16.11.2021 u 13:12

Bionic
Reading

Ivica Zubac, hrvatski košarkaš u NBA ligi, naletio je na pljačkaše u svojoj luksuznoj vili u Los Angelesu

Kako doznaje TMZ, 24-godišnji igrač NBA momčadi Los Angeles Clippers Ivica Zubac, nedavno je imao neugodan susret s pljačkašima. Zapravo on i supruga Kristina proživljavaju posljednjih dana pravu dramu.

Zasad nije poznato što je sve nestalo iz luksuzne vilie osim skupocjenog sat Rolex vrijednog oko 20.000 dolara. Od prije je poznato kako je Zubac u ljeto 2019., nakon što je potpisao novi četverogodišnji ugovor s Clippersima vrijedan 28 milijuna dolara, kupio kuću za 3,1 milijun dolara elitnom dijelu grada Mar Visti.

TMZ tako doznaje da se Zubac prošlog petka vratio kući oko ponoći te je uoči prislonjene ljestve naslonjene uz vanjski zid kuće. Shvatio je da je netko vjerojatno pokušao ući preko balkona u kuću te je tada ugledao dva muškaraca kako bježe iz kuće i preskaču ogradu. Naravno, odmah je pozvao policiju te se za pljačkašima traga. Također je potvrđeno kako je kuća bila zaključana te da je bio uključen protuprovalni alarm.

Nema sumnje kako su Ivica Zubac i njegova supruga Kristina, s kojom se ovog ljeta vjenčao u Mostaru, jako uznemireni zbog pljačke i činjenice da su im nepoznate osobe bile u kući i kopale po privatnim stvarima.