sve je dobro završilo

Alvaro Morata pojasnio što se dogodilo između njega i Duje Ćalete-Cara i zašto se u jednom trenutku jako prepao hrvatskog braniča

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 02.07.2021 10:52
  • Objavljeno 02.07.2021 u 10:52
Bionic
Reading

Alvaro Morata priznao je kako se u jednom trenutku ozbiljno prepao Duje Ćalete-Cara

Alvaro Morata je sa svojom Španjolskom s 5:3 nakon produžetaka izbacio Hrvatsku s Eura 2020. Napadač Furije je i jedan od najzaslužnijih jer je u tu pobjedu ugradio važan gol. Morata je zabio četvrti gol za Španjolce, odnosno prvi u produžetku i tako poveo reprezentaciju prema četvrtfinalu.

Ranije je dobivao puno uvreda i zvižduka, pa čak i prijetnji od ljutih navijača, ali sada je napokon uspio zabiti i zaradio je pljesak tribina.

'Znam koji je razlog zviždanja. Nije mi to teško shvatiti. Kad završi Euro, ako sve prođe dobro, reći ću nešto i o tome. Nemam s tim problema i svega sam svjestan. Nakon Hrvatske su mi svi pljeskali, ali to je dio nogometa. Tu sve brzo prijeđe s uvreda na pohvale', rekao je Morata.

Španjolski je napadač odgovorio i na pitanje što se dogodilo između njega i Duje Ćalete-Cara između koji je izbila svađa u jednom trenutku utakmice osmine finala. Iako je bliski susret djelovao žestoko, Morata kaže da je na kraju bilo sve ok iako priznaje da se malo i prepao hrvatskog braniča.

'Ništa ozbiljno se nije dogodilo. Razmijenili smo nekoliko uvreda, ali to je tako. Nakon utakmice me zagrlio i poželio mi sreću. Bilo je sjajno. Iskreno, u jednom trenutku sam se prepao da će me napasti. Znate, on je vrlo jak momak i nije mi baš bilo svejedno', priznao je Morata.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal