njegova strana

Alen Halilović se oglasio i rekao što je prava istina o propalom transferu u grčki Aris: Želim pojasniti neke stvari

03.02.2023 u 08:40

Bionic
Reading

Nakon što prema pisanju grčkih medija hrvatski nogometaš Alen Halilović i Aris iz Soluna ipak nisu sklopili dogovor, čekalo se da se oglasi i glavni akter ove priče

Naime, zadnjih grčki mediji lansirali su priču kako je 26-godišnji Alen Halilović – koji je napustio HNK Rijeka u kojem ga više nisu trebali - sve dogovorio s Arisom iz Soluna, petoplasiranom momčadi u grčkom prvenstvu, a već sljedećeg dana – kad je obavio liječnički pregled – sve se zakompliciralo.

Neki mediji objavili su priču kako su se pojavili problemi na liječničkim pretragama, a neki da se nisu uspjeli dogovorili oko plaće.

Na svom Instagram profilu (story) Halilović je objavio što se zapravo dogodilo, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

'Nakon svih laži koje sam pročitao, želim pojasniti neke stvari. Nije istina da nisam prošao liječničke preglede, prošao sam ih! Prava istina je ta da nismo došli do dogovora jer klub nije 'na papiru' ispunio ono što smo prije tog usmeno dogovorili. Stigao sam u Solun s vjerom da ću potpisati ono što smo dogovorili. Nažalost, ljudi s kojima sam sjeo za stol su promijenili priču. Gospodin predsjednik se nije ni pojavio, iako je on bio taj koji me pozvao i iako sam ja, radi toga što sam mu vjerovao, raskinuo ugovor sa svojim prethodnim klubom! Sve što sam naveo jasno pokazuje kako oni nikad nisu bili ozbiljni. Vrijeme će sve pokazati. Alen', napisao je Halilović.

Tako Aris ipak nije postao ukupno 12. po redu Halilovićev klub, a osim u Barceloni igrao je u velikanima kao što su AC Milan i HSV. Između ostalog nosio je dres portugalskog Sportinga iz Gijona, španjolskog Las Palmasa, belgijskog Standarda iz Liegea te nizozemskog Heerenveena. Do potpisa za HNK Rijeka igrao je u Championshipu za Birmingham i Reading.

Standings provided by Sofascore