kakve poslastice

Ako se ovo ostvari PSG će i bez Mbappéa imati super momčad kojom će s klupe dirigirati velikan svjetskog nogometa

08.01.2022 u 08:01

Bionic
Reading

Ugledni francuski dnevnik L'Equipe objavio je vijest kako je PSG spreman izdvojiti ogromnih 300 milijuna eura ne bi na ljeto doveo norveškog čudotvorca Erlinga Haalanda, ali priči tu nije kraj

Tako Parižani žele iskompenzirati odlazak Kyliana Mbappéa prema Modrićevom Realu.

Međutim, u utrci za Haalanda je isti taj Real, ali i Barcelona pa nas očekuje velika borba za ovog kapitalca koji je u 75 utakmica u dresu Borussije zabio 76 golova!!!

L'Equipe je precizirao stavke računice PSG-a. Borussia Dortmund bi za odštetu dobila između 75 i 100 milijuna eura, godišnja plaća 21-godišnjeg golgetera bila bi 30 milijuna eura, dok bi ostatak podijelili menadžer Minu Raioli i igračev otac Alf-Ingeu.

Za podsjetnik, Haaland je stigao u Borussiju iz Salzburga uz odštetu od 20 milijuna eura.

Istovremeno drugi respektabilni francuski medij, RMC, javlja kako će sljedeće sezone trener PSG-a biti Zinedine Zidane koji bi trebao zamijeniti Mauricija Pochettina. Nogometni kuloari njega su, pak, već smjestili na klupu Manchester Uniteda.

RMC tvrdi da ništa ne može spriječiti Zidaneov dolazak. Ni eventualno Pochettinovo osvajanje Lige prvaka, ni odlazak Kyliana Mbappéa ni činjenica da je Zizou navijač ljutog rivala Marseillea.