OTKRIVENE KARTE

Ako se ostvari, ovo je transfer koji će zatresti svijet rukometa

13.02.2017 u 07:58

Bionic
Reading

Ono o čemu se posljednjih dana govorilo u rukometnim krugovima dobilo je službenu potvrdu, Nantes je ozbiljno zagrizao za Kirila Lazarova

Kiril Lazarov je jedan od najvećih strijelaca svih vremena, ako ne i najubojitiji. Ovaj Makedonac je hodajuća legenda, a na kraju sezone završava mu ugovor s Barcelonom.

Iako mu je 36 na leđima dokazao je i na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu (prvi strijelac) kako mu godine ne smetaju, pa je mnogo klubova pokazalo zanimanje za njegove usluge. Kao najizgledniji kandidat spominjao se Vardar, a sada se u cijelu priču umiješao Nantes koji ne spada u rukometnu elitu.

Kiril Lazarov

No druga momčad francuskog prvenstva i vodeći klub u skupini D Lige prvaka ima velike ambicije u budućnosti i krenuo je po Lazarova. Mnogi su posumnjali u istinitost te informacije, ali sve je potvrdio predsjednik Nantesa Gael Pelitie.

'Kiril je jedan od najboljih strijelaca u povijesti rukometa. Sa 36 godina i 18 sezona Lige prvaka iza sebe, on nam može donijeti potrebno iskustvo u postizanju naših ciljeva u elitnom natjecanju.'

Lazarov je prvi rukometaš koji je zabio 1000 golova u Ligi prvaka te je to natjecanje osvojio 2015., a ima i po 15 prvenstava i nacionalnih kupova sa pet različitih klubova.