Josip Šutalo je hit

Ajax stigao po zvijezdu Dinama, ali odgovor ih je iznenadio zbog milijuna koje traže

04.08.2023 u 09:19

Bionic
Reading

Hrvatski branič Josip Šutalo vrlo je blizu odlaska u nizozemski Ajax, a ako se transfer ostvari Modri će jako dobro zaraditi

Kako se doznaje predstavnici Ajaxa bili su u Zagrebu jer pregovori oko 23-godišnjeg Josipa Šutala stigli su u završnu fazu. Jasno je kako ih je 190 cm visoki hrvatski reprezentativac, za kojeg mnogi govore kako je stoper budućnosti, oduševio.

Ali, naravno, zapeli je na visini odštete tako da se pregovori oko milijuna koji će stići u Maksimir, nastavljaju.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Kako se doznaje Ajax je navodno dao ponudu od 18 milijuna eura uz dodatak kako bi Modri zaradili još nekoliko milijuna u raznim bonusima. Kasnije se doznalo kako su voljni dati maksimalno 20 milijuna eura fiksne odštete, ali u Dinamu navodno ne razmišljaju da puste tako dobrog igrača za manje od 25 milijuna eura uz pripadajuće bonuse. To je malo iznenadilo čelnike Ajaxa koji nisu uspjeli završiti posao z akoji su bili sigurni da je - gotov.

Također treba reći kako su čelnici Ajaxa, dok se bore za Josipa Šutala, iz njemačkog St. Paulija (2. Bundesliga) doveli 24-godišnjeg hrvatskog stopera Jakova Medića, igrača koji imponira svojom visinom (193 cm) i mirnoćom. I koji bi se uskoro mogao naći i na Dalićevom popisu jer napreduje ogromnim koracima…

Tako nije nemoguće da uskoro u Ajaxu vidimo mladi hrvatski stoperski par.

No, Ajax nije jedni klub koji želi Josipa Šutala i kako se bliži kraj prijelaznog roka sigurno će u Maksimir stići još poneka konkretna ponuda. Opasno je zagrizao i engleski Arsenal, a prati ga i nekoliko klubova iz Serie A koje 'trebaju baš takvog igrača.' U Maksimiru samo čekaju pravu ponudu i nikud im se ne žuri.

Istra 1961 - Dinamo 0:3, 2. kolo, 2023/24. (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: croatel/tportal

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

>