kad kola krenu niz brdo

Agonija 'zagrebaša' se nastavlja, a utučeni trener Vlado Šola nemoćno je zaključio: U momčad se uvukao strah...

22.10.2020 u 14:52

Bionic
Reading

Rukometaši PPD Zagreba u srijedu su navečer u Areni Zagreb izgubili i petu utakmicu Lige prvaka u nizu. Celje je protiv 'zagrebaša' slavilo 30:22 i tako je dodatno produbljena kriza u momčadi od koje se uoči nove sezone očekivalo jako puno...

Šok-terapija kojom su čelnici PPD Zagreba pokušali razdrmati momčad očigledno nije dala rezultata. Igor Vori je kao trener 'zagrebaša' krenuo u novu sezonu, a prije desetak dana na njegovo je mjesto zasjeo Vlado Šola. Uz to je u klub vraćen i Lino Červar kao jedan od savjetnika...

Ne može se reći da u redovima 'zagrebaša' nisu dali sve od sebe kako bi pokušali spasiti što se još može spasiti od ove sezone, ali upitno je hoće li uspjeti u tom naumu.

Ono što najviše boli je poraz 30:22 od Celja u srijedu navečer. Ovo je tek drugo slavlje 'mrskog suparnika' u Zagrebu u posljednjih 30 godina! Ali je definitivno najbolniji.

Trener 'zagrebaša' Vlado Šola nije imao previše toga za analizirati, čeka ga puno posla i čini se - još poraza...

'Mislim da se strah uvukao u momčad, psihološki smo jako loše reagirali. Ovo je izuzetno razočaravajuće, ako je u Barceloni nešto i bilo pozitivno u ovom danas nije bilo ničega', komentirao je Šola igru svoje momčadi nakon utakmice i nastavio:

'Definitivno ćemo svi u Zagrebu morati uložiti puno energije da ovo stanje promijenimo na bolje...'

Plasman u sljedeći krug Lige prvaka ovim je porazom sve dalje, s obzirom na lošu igru i očajno stanje u momčadi ova je sezona za 'zagrebaše' u Ligi prvaka završena. No, Šola se ne misli predati samo tako.

'Uvijek postoji šansa, ne treba nikad odustati u životu. No, ako uspijemo to napraviti bio bi to kvantni skok. Moramo uložiti puno energije u cijelu priču i nadam se da možemo to do kraja izvući', zaključio je Vlado Šola.