NIKAD DOBRO

Adriano tuži klub jer je poslan na mršavljenje

23.04.2012 u 18:13

Bionic
Reading

Brazilski nogometaš Adriano nekad je bio strah i trepet za protivničke braniče. Onda ga je nesportski život odnio na drugu stranu. Otišao je iz Europe u rodni Brazil gdje je nastavio sa svojim nestašlucima. Zbog svega ga je bivši klub odučio poslati na dijetu, a Adriano je odlučio tužiti Corinthians zbog tog poteza

Bivši napadač brazilske nogometne reprezentacije, Adriano, tužit će svoj bivši klub Corinthians zbog 'zatvoreništva' kojem je navodno bio podvrgnut u namjeri da mu se skinu kilogrami viška.

'Podnijet ću sudsku tužbu protiv Corinthiansa. Bio sam njihov zatvorenik na tjedan dana. U nijednome trenutku ja nisam pristao biti ondje. Bila je to kazna i osjećao sam se poniženo', rekao je Adriano za televiziju Globo.

Brazilac je priznao da je imao problema s viškom kilograma, ali da to nije način na koji se to rješava.

'Nisam pazio na sebe, svjestan sam toga. Bio sam jako tvrdoglav i propustio sam mnogo treninga. Međutim, onakav odnos prema meni je nedopustiv', oštro je kritizirao svoje bivše poslodavce Adriano koji se nakon toga osvrnuo i na to zašto se nije snašao u Sao Paulu te o planovima za budućnost.

'Ja sam dečko iz Rija, navikao sam na plaže i sve to. Hrana je sjajna u Sao Paulu, ali Rio je moj grad. Nadam se da ću potpisati za Flamengo, a nakon toga je povratak u reprezentaciju moj konačni cilj', optimistično je zaključio Adriano svoj intervju na brazilskoj televiziji.