MONICA I CHANDLER

Zvijezde 'Prijatelja' u seriji su završili u braku, a jeste li znali da su u stvarnosti daljnji rođaci?

27.05.2021 u 15:05

Bionic
Reading

U jednoj od najpopularnijih sitcoma svih vremena, Matthew Perry i Courteney Cox svoju su ljubav ozakonili brakom, no u stvarnom životu, daleko od kamera, njih dvoje to ne bi mogli ostvariti, budući da su u rodu

Samo nekoliko sati prije negoli je napokon prikazano ponovno okupljanje 'Prijatelja', a koji se, zahvaljujući ponudi MAXtv-a može gledati i HBO GO-u, otkriven je zanimljiv detalj oko dvoje glumaca hit serije. Naime, Matthew Perry i Courteney Cox, koji su u seriji glumili Chandlera i Monicu i koji su na kraju završili u braku, u stvarnom su životu - rođaci.

Prema istraživanju web stranice MyHeritage, otkriveno je kako su 51-godišnji Matthew Perry i pet godina starija Courteney Cox zapravo u rodu, iako doista u daljnjem. Naime, pomnim istraživanjem otkriveno je da su 'povezani' u 11. koljenu i to preko Williama Osberna Haskela III i Ellen Haskell, bračnog para koij je živio u Engleskoj u 17. stoljeću.

Ellen i njezina dva sina imigrirali su u Ameriku 1635. godine, a Matthew Perry povezan je s njezinim sinom Williamom, čiji je pak brat Roger izravni predak Courteney Cox.

  • +18
Prijatelji Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Dobro smo i pomno proučili sve, provjerili više puta svako ime i pronašli puno dokaza koji to potvrđuju, zbog čega i tvrdimo da su u rodu', rekao je glavni istraživač MyHeritage stranice, Roi Mandel te dodao:

'Ovo i ne treba čuditi. Zapravo, sve ima smisla kada odete toliko generacija unatrag, velike su šanse da su ljudi povezaniji nego što misle.'

  • +35
'Prijatelji: Ponovno zajedno' Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia