SJEĆANJE NA 'PRIJATELJE'

Tko će joj zamjeriti? Jennifer Aniston nakon više od deset godina šutnje priznala krađu

21.05.2021 u 12:25

Bionic
Reading

Tek sada, kada je odbrojavanje do posebne epizode i novog okupljanja 'Prijatelja' počelo i sve se zahuktava, Jennifer Aniston pokazala je još jednom svoju vrckastu stranu i otkrila zanimljiv detalj sa seta o kojem je šutila godinama

Iako je Rachel Green u seriji 'Prijatelji' bila poznata kao fashionistica, kada je riječ o 'uzimanju suvenira' sa seta, Jennifer Aniston posegnula je u ormar jednog drugog lika. Naime, tijekom intervjua za magazin People 52-godišnja Jennifer Aniston otkrila je da je prije više od desetljeća sa seta 'Prijatelja' odnijela poseban komad odjeće iz ormara njezine prijateljice Courteney Cox, koja je u seriji glumila Monicu Geller.

'Otišla sam u njezin ormar na setu i uzela haljinu koju je Monica nosila', otkrila je Jennifer Aniston, dodavši kako je i desetljeće kasnije i dalje rado nosi u mnogim kombinacijama.

  • +35
'Prijatelji: Ponovno zajedno' Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Još uvijek je čuvam i nosim. I dalje mi savršeno pristaje. Riječ je o cvjetnoj haljini ca crnom čipkom i tim malim, sitnim cvjetićima, V izrezu i malim rukavima s volanima.'

  • +25
Jennifer Aniston Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

I dok Courteney Cox nije 'ukrala' ama baš ništa sa seta, Lisa Kudrow za uspomenu je uzela prstenje koje je nosila njezina Phoebe Buffay, ali i posudu za kekse 'Cookie Time', koji je za nju 'odnio' Matthew Perry.

David Schwimmer odlučio je svoj dom ukrasiti plakatom 'profesora Gellera' iz svog muzejskog ureda, a neko se vrijeme vozio uokolo s registarskom tablicom 'Volim prijatelje', koje mu je, da nije ni znao, instalirao Matt LeBlanc. Kako su otkrili, trebalo mu je tjedan dana da primjeti taj detalj.