OTVORENO O SVEMU

Zvijezda serije 'Emily u Parizu' progovorila o svojoj borbi sa zloćudnom bolesti

29.10.2020 u 08:33

Bionic
Reading

Glumica Ashley Park, koju je javnost imala prliku upoznati u novoj hit seriji 'Emily u Parizu' koja se prikazuje na streaming servisu 'Netflix' odlučila je otvoreno progovoriti o svojoj dugogodišnjoj borbi s teškom i zloćudnom bolesti

Javnost je možda najbolje zna po ulozi Mindy Chen, bogate Kineskinje koja je došla u Pariz osamostaliti se te radi kao dadilja, a potom ostvaruje i dugo željenu pjevačku karijeru. Riječ je o 29-godišnjoj američkoj glumici Ashley Park, azijskog podrijetla.

Zbog sporedne uloge u hit seriji 'Emily u Parizu' prvotno nije bila u centru pažnje, ali sada je javnost doznala za njezinu dugogodišnju borbu s leukemijom, i izazvala je velik interes.

'Često mi ljudi postavljaju pitanje o mom iskustvu i uopće mi ne smeta pričati o tome. Smatram da je to čak potrebno’, rekla je zvijezda Broadwaya za Cosmopolitan.

Naime u dobi od 15 Ashley su dijagnosticirali leukemiju te je čak osam mjeseci provela u bolnici. Njezina borba s ovom teškom bolesti na kraju je završila dobro po glumicu.

‘Nikad nisam htjela biti 'djevojka iz Azije', isto kao što mi se nije sviđalo kad sam sa 16 godina postala 'ona ćelava i bolesna djevojka', iskreno je govorila Ashley.

Rekla je i da nije željela zatvarati oči pred svojom bolešću, ali je odlučila da ne želi znati o nuspojavama, poput onih da kasnije neće moći imati djece ili da bi joj srce moglo prestati raditi.

‘I dugo nakon što sam ozdravila vjerovala sam da će, ako zloćudnoj bolesti dozvolim da mi promijeni život, bolest biti pobjednica’, objasnila je Park.

Gluma je ovu mladu nadu spasila od svega, na pozornici je pronašla svoj ispušni ventil i bijeg od crnih misli.