pukla ljubav

Zvijezda serije 'Downtown Abbey' se rastaje nakon 25 godina braka

02.10.2023 u 14:42

Bionic
Reading

Britanski glumac koji je publici poznat po ulozi 'glave obitelji' u popularnoj britanskoj povijesnoj dramskoj seriji, pojavio se na vjenčanju kolegice Michelle Dockery bez supruge i bez vjenčanog prstena. Inače je Lulu Williams uvijek bila njegova pratnja na javnim događajima, a znala je dolaziti i na setove njegovih projekata

Hugh Bonneville i Lulu Williams upoznali su se još dok su bili tinejdžeri, a vjenčali su se 1998. kada su bili u tridesetima te imaju sina Felixa.

Kako donosi The Sun, glasnogovornik zvijezde 'Downton Abbeyja' potvrdio je da se par razveo nakon 25 godine braka. 'Hugh je ove godine često bio odsutan od kuće snimajući', rekao je paru blizak izvor te dodao i kako se Lulu osjeća kao 'da 20 godina braka ne znači ništa'.

Par je 2018. obilježio 20. godišnjicu braka obnovom zavjeta u kapelici Graceland u Las Vegasu. Glumac je volio isticati kako mu je supruga velika podrška u karijeri i da će joj zbog toga zauvijek biti dužan.

Premda je Bonneville u industriji zabave preko 30 godina, njegov portret Roberta Crawleya, grofa od Granthama u opatiji Downton učinio ga je slavnim. Godine 2012. Williams je navodno izjavila da nije zabrinuta zbog sve veće slave svog supruga. Rekla je tada da 'ne obraća pozornost'.

'Ne primjećujem da mu se žene umiljavaju - premda znam da svi pričaju o tome. Ne zaboravite, upoznali smo se kao tinejdžeri i imamo dosta zajedničke povijesti. Ne smeta nam blještavilo svijeta showbusinessa. Mi smo osobe koji vole dom i nemamo naviku izlaziti na zabave slavnih', otkrila je. Par je svoj obiteljski život držao podalje od očiju javnosti.

  • +3
Hugh Bonneville, Lucinda 'Lulu' Williams Izvor: EPA / Autor: HANNAH MCKAY