KOBNA SEDMA GODINA

Još jedan bračni krah zvjezdanog para: Razvodi se glumica Christina Ricci

02.07.2020 u 23:08

Bionic
Reading

Zvijezda filmova 'Obitelj Adams' i 'Casper' Christina Ricci predala je u četvrtak ujutro papire za razvod braka od supruga Jamesa Heerdegena s kojim se vjenčala prije sedam godina

Ricci je zahtjev za razvod predala samo nekoliko dana nakon što ju je Heerdegen navodno napao u njihovom domu. Heerdegena policija nije uhitila, ali je Ricci ishodovala mjeru zabrane približavnja za supruga.

Policijska uprava u Los Angelesu za američke je medije samo potvrdila da se radilo o obiteljskom nasilju.

Kao razlog za razvod 40-godinšnja Ricci je navela nepomirljive razlike, piše Page Six, a za njihovog petogodišnjeg sina Freddieja traži isključivo pravno i fizičko skrbništvo.

Filmskog producenta Jamesa Heerdegena glumica je upoznala još kao tehničara na kameri tijekom zajedničkog rada na seriji 'Pan Ami'.

Svoju vezu priznali su u veljači 2012. godine, a nakon godinu dana su se i zaručili.

Ponosna na svoju novu ljubav Ricci je isticala kako jedva čeka da ga može nazivati suprugom, a to je dočekala krajem listopada 2013.

Vjenčali su se na tajnoj i intimnoj ceremoniji u New Yorku u Manhattan’s Harold Pratt House & Peterson Hall, a poslije su sa svojim gostima uživali u koktelima i glazbi uživo.

Jedino s čime se Ricci pohvalila nakon tajnog vjenčanja bila je vjenčanica izrađena od skupocjene čipke chantilly, od koje je bio izrađen i dugi profinjeni veo.

U svibnju 2014. osvanule su fotografije Ricci u zračnoj luci na kojima nije mogla sakriti trudnički trbuščić, a nekoliko dana kasnije otkrila je i kako s radošću iščekuju svoje prvo dijete.

  • +13
Christina Riccie Izvor: Profimedia / Autor: Buckner/Variety / Shutterstock Editorial / Profimedia