NOVO ŽIVOTNO RAZDOBLJE

Popis je poduži: Ove su slavne dame u 2020. godini proslavile okrugli rođendan i na velika vrata ušle u klub 40

27.10.2020 u 06:26

Bionic
Reading

Poduzetnica i reality zvijezda Kim Kardashian navršila je 21. listopada ove godine okruglih 40, što je odličan povod da se podsjetimo koje su sve slavne dame ove godine ušle u četrdesete

Prije točno pet dana, 21. listopada, vjerojatno najpoznatija reality zvijezda na svijetu i supruga repera Kanye Westa, Kim Kardashian ušla je u klub četrdesetogodišnjakinja. Kako i priliči jednoj od sestara Kardashian, koja je odavno 'potpisala' da će svoj život, za naravno jako dobre novce, dati na pladnju javnosti, proslavu 40. rođendana itekako će pamtiti, a svoje je obožavatelje 'nagradila' i seksi fotografijama s egzotičnog odmora. No, nije ona jedina koja je ušla u taj klub u 2020. godini.

Ashanti, američka pjevačica, tekstopisac, producentica, model i glumica, punog imena Ashanti Shequoiya Douglas, u svijet showbizza krenula je kao tinejdžerica, a četrdeset godina napunila je 13. listopada.

Brazilska manekenka Gisele Bundchen, koja se nekoliko puta okušala i kao filmska glumica, 40. rođendan proslavila je 20. srpnja. Bivša djevojka Leonarda DiCaprija udana je za američkog nogometaša Toma Bradyja i majka je dvoje djece.

Glumica Kristen Bell, zvijezda popularnog animiranog filma 'Snježno kraljevstvo' te mnogih serija, poput 'Tračerice' i 'Dobro mjesto', rođena je 18. srpnja. Kristen je udana za kolegu glumca Daxa Sheparda, s kojim ima dvoje djece.

Američka pjevačica, glumica, modna dizajnerica i autorica Jessica Ann Johnson, poznatija kao Jessica Simpson, četrdeseti je rođendan proslavila 10. srpnja. Novo prezime uzela je od drugog muža, igrača američkog nogometa Erica Johnsona, s kojim ima troje djece.

Starija od najpoznatijih sestara svijeta profesionalnog tenisa, Venus Williams, u četrdesete je zakoračila 17. lipnja. Njezina sestra Serena četrdesetu će godinu slaviti u rujnu sljedeće godine.

Američka glumica Laura Prepon, koju je proslavila uloga Donne Pinciotti u seriji 'Lude sedamdesete', četrdeset godina navršila je 7. ožujka. Autorica nekoliko knjiga u braku je s kolegom, glumcem Benom Fosterom, s kojim ima dvoje djece.

Australska glumica, komičarka, spisateljica i producentica Rebel Wilson četrdeseti je rođendan proslavila 2. ožujka. Osim po slavljenju četrdesete, Rebel će ovu godinu slaviti i kao godinu dramatičnog gubitka kilograma, o čemu se često piše u svjetskim medijima.

Osim što je 12. veljače navršila 40, za američku glumicu i producenticu Christinu Ricci ovo nije godina slavlja. Nakon gotovo sedam godina braka Ricci je 2. srpnja predala papire za razvod, a od supruga, snimatelja Jamesa Heerdegena, s kojim ima sina, dobila je i mjere zaštite.

Američka glumica, model i kantautorica Zooey Deschanel svoj četrdeseti proslavila je 17. siječnja, sretna i zaljubljena u glumca Jonathana Scotta, s kojim je viđena nedugo nakon što su ona i suprug Jacob Pechenik u rujnu prošle godine odlučili razvrgnuti četverogodišnji brak. Inače, to joj je bio drugi brak, u kojem je s producentom Pechenikom dobila dvoje djece.